open/close

За проекта

Етажи

4 3 2 1 -1

Бизнес център „Владислав“ е една от най-новите и модерни сгради в град Варна, чието предназначение е за удобно и практично използване на офиси, в подходяща бизнес среда. Сградата е в напълно завършен вид и Вие имате възможност не само виртуално да се запознаете с нея. Професионализмът на компанията – изпълнител се вижда във всичко, от архитектурното решение, през модерните технологии, до възможността да се постигне перспектива в решенията за ползване на обитателите.

Началото на работния ден е начало на доброто настроение и успеха от работата, а именно , когато се случва в приятна атмосфера и дава допълнителен стимул за работа. Бизнес център „Владислав“ е мястото, което гарантира точно това.

Сградата е разположена на един от централните булеварди – „Янош Хунияди“ 59, с вход – ръкав директно от булеварда. Така, Вашите клиенти и бизнес партньори, свободно и бързо ще достигат до Вас и Вашия офис.

Бизнес центърът разполага със собствен външен паркинг с бариера на приземното ниво за 55 автомобила, което Ви дава допълнителен комфорт и спокойствие в началото на Вашия работен ден. В съвременните градове възможността за паркиране става все по – актуална и все по – трудна, а решението на този проблем дава допълнителни възможности за всички, които трябва да използват сградата.

Бизнес центърът има два входа, както и подземни помещения, подходящи за складови пространства и/или архиви.

На приземния етаж са разположени 5 търговски помещения с различна квадратура. Те могат да бъдат използвани за различен вид търговска дейност, която да бъде от полза за всички обитатели.

На първия и втори етаж от сградата са разположени офиси с различно изложение с високи прозорци, осигуряващи прекрасна естествена светлина в целите помещения. Офисите са с различна квадратура - варират от 50 до 300 кв.м. Общата площ на офисната част е 3000 кв.м. На всеки етаж има санитарни помещения, а някои от по-големите офис помещения разполагат и със собствен санитарен възел.

Всички офиси са индивидуално климатизирани и разполагат със самостоятелно измервателно устройство за отчитане на потребена ел енергия.

На третия офисен етаж са разположени офис помещения, всяко от които с достъп до тераса, която е дава възможност за почивка и релакс на работещите.

Нестандартният и раздвижен дизайн предоставя възможност при нужда да обособите малка част и в отделен офис. Тук е мястото за Вашето въображение и продължение на нашата концепция за добра и комфортна работна среда.

Усещането за простор и отвореност в офиса определено допринася за по-ведрата работна атмосфера и повече нови идеи. Целта на бизнеса е активност във всички посоки, които могат да допринесат за неговото перспективно развитие. Нашата част е реализирана и Ви я предоставяме, очакваме Вие да продължите с настроение и оптимизъм Вашия бизнес

close
Вашето запитване беше успешно изпратено!
mail Направи запитване
Прочетох и се съгласявам с Политика за поверителност.
Изпрати
Този уебсайт използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика за поверителност. close